Mystisk video utlovar mer Total War: Warhammer

Mystisk video utlovar mer Total War: Warhammer

Hösten 2017 släpptes Total War: Warhammer 2, ett strategispel som Emil Kraftlig (jo, Emil Kraftling!) belönade med betyget 86 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “lysande evolution av ett alltjämt perfekt koncept”. Och nu kommer mera, även om det tills vidare är oklart till vilken omfattning.

Total War-makarna Creative Assembly har nämligen laddat upp en ny video till Youtube med titeln “Azyr stirs..”, vilket anspelar på den magiska blå vinden, som sägs vara en manifestation av Aethyr, de osynliga, magiska strömmarna som löper över världen i den magiska dimensionen Realm of Chaos. Eller någonting ditåt.

I videon ser vi en trollkarl som spanar över himlen med ett teleskop, mumlar om vindar och upptäcker en komet som sedan införlivas i konstellationen Grungi’s Baldric, ett heligt stjärntecken för dvärgar och soldater, som symboliserar skicklig krigskonst och disciplin. De som föds under detta stjärntecken tar soldatyrket på högt allvar.

Mycket mer vet vi inte för tillfället, men visst känns det som att detta är lite för mycket stohej för ett simpelt dlc-paket? Total War: Warhammer 2 är trots allt över tre år gammalt, så en uppföljare vore verkligen på sin plats, speciellt eftersom Creative Assemblys fantasty-team var i “förproduktion” redan sommaren 2018.

Här är den nya Total War: Warhammer-teasern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts