Monster Hunter Rise kommer till pc tidigt nästa år

Monster Hunter Rise kommer till pc tidigt nästa år

I höstas utsattes japanska Capcom för ett massivt dataintrång, vilket ledde till att mängder av detaljer om kommande spel läckte ut på förhand. Bland informationen återfanns en pc-version av kommande Monster Hunter Rise, och nu har Capcom äntligen officiellt bekräftat dess existens.

I en intervju med Fanbyte säger nämligen Capcom-producenten Ryozo Tsujimoto att Monster Hunter Rise, som släpps till Switch om en månad, också kommer släppas till pc i början av 2022, även om det “fortfarande är under utveckling i allra högsta grad”. Desto mer information får vi inte, men det långa gapet mellan versionerna stämmer väl överens med Monster Hunter World, som i slutändan fick en alldeles utmärkt pc-version (recension).

Här är en Monster Hunter Rise-trailer från tidigare den här månaden.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts