Manor Lords kombinerar stadsbyggande med Total War-doftande strider

Manor Lords kombinerar stadsbyggande med Total War-doftande strider

Stadsbyggarna är plötsligt en grönskande genre med otaliga titlar under utveckling. Den här varianten har vi dock inte stött på tidigare; Manor Lords är ett kommande medeltida strategispel, som ämnar kombinera “djupt, strukturellt och realistiskt stadsbyggande med storskaliga och strategiska strider”.

Du kan kolla in en ny Manor Lords-trailer som fokuserar på just striderna här nedan, med sekvenser som påminner åtminstone mig om Creative Assemblys Total War-spel. Vi utlovas bland annat individuell utrustning och stats för alla kämpar, ett waypoint-sytem, formationer, meningsfulla höjdskillnader, olika lägen för bågskyttarna och närstridskrigarna, betydelsefullt väder, taktiska reträtter och utmattade enheter.

Utvecklarna Slavic Magic säger att de “sakta men säkert redo” gör sig redo för early access-lanseringen av Manor Lords via Steam, även om man fortfarande inte har spikat ett datum. Här är den nya trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts