Legend of Mana får remaster, släpps till Steam i sommar

Legend of Mana får remaster, släpps till Steam i sommar

I våras släpptes Trials of Mana, en strålande remake av Square Enix japanska rollspel från 1995. Undertecknad belönade tilltaget med 83 procent, tillsammans med slutomdömet “klyschigt, korkat, klämkäckt och alldeles, alldeles underbart”. Och nu kommer mera, om än inte på samma ambitionsnivå.

Legend of Mana är nämligen inte en fullständig remake utan en remaster, men kommer ändå bjuda på en del intressanta nyheter. Utöver finputsad grafik hittar vi ett nyarrangerat soundtrack (man kan också välja den ursprungliga musiken om man föredrar den), tillsammans med minispelet Ring Ring Land, som inte ingick i den västerländska utgåvan av originalspelet (släpptes endast i USA) när det begav sig sommaren 2000.

Legend of Mana släpps den 24 juni via Steam. Notera den svenska musiken i trailern!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts