King’s Bounty 2 släpps den 24 augusti, kolla in den nya trailern!

King’s Bounty 2 släpps den 24 augusti, kolla in den nya trailern!

Sommaren 2019 presenterades King’s Bounty 2, med planerad lansering under 2020. Dessa planer gick bevisligen inte vägen, men nu anser utvecklarna 1C Entertainmet att man har slutet i sikte, då man har avslöjat att lanseringen kommer inträffa den 24 augusti via Steam. Kolla in den nya trailern här nedan!

King’s Bounty 2 förefaller bli en riktigt ambitiös uppföljare, då spelet till skillnad från det sparsmakade originalet bjuder på en öppen värld, filmiskt historieberättande och fullt tredimensionella och turordningsbaserade strider (som vi kollade in i en utvecklardagbok från i somras), där den kuperade terrängen spelar en avgörande roll. Om du vill veta mer om King’s Bounty 2 så rekommenderar vi även Jocke Kilmans på gång-artikel från i höstas.

Här är den nya trailern för King’s Bounty 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts