Josef Fares co-op-spel It Takes Two visar upp sig i ny trailer

Josef Fares co-op-spel It Takes Two visar upp sig i ny trailer

I somras introducerades vi för It Takes Two, det nya co-op-spelet av svenske Josef Fares och hans studio Hazelight. Ytterligare information följde i slutet av fjolåret, och nu har vi fått en sprillans ny, tre minuter lång gameplay-trailer inför den 26 mars, då spelet kommer lanseras via Steam (och Origin).

Variation är ledord nummer ett i It Takes Two, då spelet (utöver en berättelse om två föräldrar som försöker lappa ihop sitt förhållande) bjuder på mängder av olika spelsegment, däribland renodlad action, magnetdrivna pussel, tidkontroll, klonmekanik och olika minispel. Liksom Josef Fares tidigare co-op-spel A Way Out (recension) så kommer It Takes Two inkludera ett “friend’s pass”, som låter dig spela online med en vän som inte äger spelet.

Här är den nya trailern för It Takes Two.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar