Jamie Lee Curtis kommer spela Patricia Tannis i Borderlands-filmen

Jamie Lee Curtis kommer spela Patricia Tannis i Borderlands-filmen

Långfilmsadaption av numera Embracer Group-ägda Gearbox Softwares lootskjutare Borderlands verkar bli en överraskande påkostad historia. Tidigare har Cate Blanchett och Kevin Hart blivit klara för rollerna som Lilith respektive Roland, och nu har en tredje megastjärna anslutit till produktionen.

Denna gång meddelar Hollywood Reporter att Jamie Lee Curtis (mest känd för skräckfilmssviten Halloween) har skrivit på för rollen som Patricia Tannis, vetenskapskvinnan och arkeologen som spelar en central roll i det första Borderlands, och även gästspelar i Borderlands 2 och Borderlands 3. Filmen, som regisseras av Eli Roth, har ännu inget planerat premiärdatum, men inspelningarna förväntas inledas snart i Ungern.

Här är en Gearbox-tweet om Jamie Lee Curtis medverkan i Borderlands-filmen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts