Jack Black kommer spela Claptrap i Borderlands-filmen

Jack Black kommer spela Claptrap i Borderlands-filmen

Sedan tidigare har Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland) och Jamie Lee Curtis (Tannis) skrivit på för den till synes anmärkningsvärt påkostade Borderlands-filmen. Och nu har regissören Eli Roth även hittat sin Claptrap, och det är ingen mindre än Jack Black som kommer låna robotmaskoten sin röst!

Informationen har nått oss via Hollywood Reporter, där vi också får reda på att Jack Black och Cate Blanchett har samarbetat med Eli Roth redan tidigare under inspelningen av The House with a Clock in Its Walls. Eli Roth tillägger att “Claptrap är [spelets] roligaste karaktär, och Jack är perfekt för att ta honom till bioduken”.

Utöver de nya Jumanji-filmerna (där Jack Black skådespelade tillsammans med Kevin Hart!) är Jack Black även känd för sina spelframträdanden, främst som roadien Eddie Riggs i Double Fines action/strategi-hybrid Brütal Legend från 2009. Jack Black och Double Fine kommer också sammanstråla på nytt inom kort, då Jack Black även lånar sin röst till ett sjungande ljusklot i kommande plattformsäventyret Psychonauts 2.

Här är Hollywood Reports tweet om Jack Blacks medverkan i Borderlands-filmen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts