Imperator: Rome får gigantisk uppdatering idag

Imperator: Rome får gigantisk uppdatering idag

Paradox Interactives strategispel Imperator: Rome släpptes våren 2019, och emedan vår recensent Olle Agebro älskade det (recension) så har den breda allmänheten inte varit lika övertygad, vilket synliggörs av det blott “blandade” omdömet på Steam (både under den senaste tiden och totalt sett).

Nu blir det förhoppningsvis ändring på den saken; den efterlängtade, enorma version 2.0-uppdateringen av Imperator: Rome kommer nämligen släppas idag (den kanske rentav är ute när du läser detta?) och du kan lusläsa den kompletta listan över alla nyheter på det officiella forumet.

Bland höjdpunkterna hittar vi ett fullständigt omgjort användargränssnitt med en ny visuell stil, förbättrade tooltip-meddelanden samt otaliga justeringar av uppfinningar, militären, byggnader och karaktärsinteraktioner. Sida vid sida med version 2.0 kommer även det nya dlc-materialet Heirs of Alexander släppas, som inkluderar nya uppdragsserier, en underverksdesigner, nya händelser, nya gudomligheter, nya skatter samt ny musik.

Imperator: Rome reas ut med hela 75 procent (10 euro istället för 40 euro) via Steam fram till den 18 februari.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts