Henry Cavill antyder hemligt Mass Effect-projekt

Henry Cavill antyder hemligt Mass Effect-projekt

I slutet av fjolåret bekräftade Bioware att man håller på att utveckla ett helt nytt Mass Effect, även om lanseringen sannolikt ligger väldigt långt fram i tiden. Och nu har vi fått eventuella, nya ledtrådar om projektet av ingen mindre än Henry Cavill, stjärnan i Netflix hyllade The Witcher-adaption!

I ett nytt foto på Instagram sitter nämligen Henry Cavill i sminkstolen och läser något som ser ut som ett manuskript, fast med väldigt suddig text. Gamepressure har dock tagit till verktyget Focus Magic för att förbättra skärpan, något som avslöjar spridda ord som “Cerberus”, “Reaper”, “Tali’Zorah” och “Geth”, fyra saker som är centrala för Mass Effect-trilogin (som återuppstår i form av Mass Effect: Legendary Edition inom kort).

Frågan är således om Mass Effect-serien kommer få en långfilms- eller tv-serie-adaption, eller om Henry Cavill rentav kommer medverka i det nya spelet? Eller så kanske han bara läser på om källmaterialet, då texten bär misstänkta likheter med Wikipediasidan för Mass Effect 3. Möjligheterna är oändliga och svindlande!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts