Hängiven spelare har byggt Årtusendefalken i Valheim

Hängiven spelare har byggt Årtusendefalken i Valheim

Svenska Valheim har utvecklats till ett regelrätt fenomen, med över tre miljoner sålda exemplar och över 500 000 samtidiga spelare som mest. Valheim, som sig bör i alla överlevnadsspel värda namnet, ger också spelarna riktigt kapabla verktyg, något som nu har demonstrerats med all önskvärd tydlighet.

En synnerligen hängiven spelare (sannolikt med understöd av dennes vänner) har nämligen återskapat Star Wars-filmernas ikoniska rymdskepp Årtusendefalken i imponerande skala. Du kan kolla in den fullständiga två minuter långa videon på Reddit, som även bjuder på en guidad rundtur i skeppets innandöme, med gott om plats för sängar, arbetsbänkar, bord, bänkar, kistor och tunnor. Hur bygget har gått till har åtminstone jag ingen aning om, men sannolikt har man även tillverkat byggarbetsställningar för att få de finare detaljerna på plats.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts