Half-Life som rts – modden Lambda Wars är ute nu!

Half-Life som rts – modden Lambda Wars är ute nu!

Förra veckan skrev vi om Black Mesa: Blue Shift, en hobbyutvecklad remake av den klassiska expansionen Half-Life: Blue Shift. Och nu har hobbyteamet Vortal Storm annonserat att Lambda Wars, ett Half-Life-baserat rts som har varit under utveckling i över 13 år, äntligen har nått version 1.0.

Modden – som bygger på Alien Swarm, en top-down-skjutare byggd i Half-Life 2-motorn Source, som du kan ladda ner gratis via Steam – bjuder på rts-strider mellan Combine (de utomjordiska inkräktarna från Half-Life 2) och den mänskliga motståndsrörelsen, och inkluderar både onlinespelande (upp till åtta deltagare eller AI-lag) och enspelaruppdrag. Lambda Wars är gratis att ladda ner via Steam och sitter för tillfället på ett “väldigt positivt” mottagande, så det är förmodligen väl värt en titt för både rts- och Half-Life-fans!

Här är en gammal Lambda Wars-trailer från 2017.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts