Halcyon 6 är veckans gratisspel på Epic Games Store

Halcyon 6 är veckans gratisspel på Epic Games Store

Ikväll kommer Epic Games bjuda på en förmodat massiv livestream, där man kommer berätta mer om vad vi kan förvänta oss av Epic Games Store under våren. Innan dess kan vi dock glädja oss åt veckans gratisspel Halcyon 6, ett retrodoftande sci-fi-rts av Massive Damage Inc, som släpptes hösten 2016.

I vanlig ordning har Epic Games också avslöjat nästa veckas gratismeny, som ersätter Halycon 6 nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Och då kommer vi bjudas på svenska Avalanche Studios sandlådeskjutare Rage 2 (som Jocke Kilman belönade med 80 procent i vår recension från våren 2019) tillsammans med Absolute Drift, ett meditativt racingspel med riktigt feta bredsladdar, som ursprungligen släpptes sommaren 2015.

Här är den gamla lanseringstrailern för Halcyon 6.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts