Gratisspel! Black Desert Online skänks bort fram till den 10 mars

Gratisspel! Black Desert Online skänks bort fram till den 10 mars

Våren 2016 släpptes det koreanska onlinerollspelet Black Desert Online i västvärlden. Mattias Frost recenserade för denna publikations räkning och delade ut betyget 79 procent, tillsammans med slutomdömet “en vacker och levande värld med koreansk grind”. Och nu skänks det bort via Steam!

Erbjudandet avser basspelet (det finns även dlc till ett sammanlagt värde på 127 euro!) och varar fram till den 10 mars, nästnästa veckas onsdag. Utvecklarna Pearl Abyss meddelar dock att servarna just nu är överbelastade (inte det minsta förvånande), och att man kommer uppdatera oss om situationen när den förbättras.

Vidare har Pearl Abyss numera tagit över distributionsrättigheterna av den tidigare samarbetspartnern Kakao Games, som dock medför att spelare måsta flytta över sina konton till Pearl Abyss-systemet innan den 31 maj.

Här är en jubileumstrailer för Black Desert Online, tillsammans med en video som förklarar kontoflytten.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts