GOG har inlett massiv Alla hjärtans dag-rea

GOG har inlett massiv Alla hjärtans dag-rea

Alla hjärtans dag till ära har den digitala butiken GOG dragit igång en massiv “we love games”-rea, som bjuder på över 2500 erbjudanden fram till nästa veckas onsdag, den 17 februari. Bland annat säljs The Witcher 3: Game of the Year Edition för 10 euro (80 procents rea) vilket är spelets lägsta prislapp hittills!

Övriga anmärkningsvärda titlar inkluderar det splitternya samlingspaket Commander Keen Complete Pack, som innehåller samtliga episoder av både Commander Keen: Invasion of the Vorticons och Commander Keen in Goodbye Galaxy för blott 1 euro och 49 cent (70 procents rea). Vi noterar även Control Ulitmate Edition (24 euro), Disco Elysium (22 euro), XCOM 2 (4 euro), Thief: Deadly Shadows (1 euro), Hellblade: Senua’s Sacrifice (7 euro och 49 cent) och A Plague Tale: Innocence (13 euro och 49 cent) bland det dignande utbudet!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts