Forza Horizon 4 kommer till Steam den 9 mars

Forza Horizon 4 kommer till Steam den 9 mars

Playground Games Forza Horizon 4 släpptes ursprungligen till pc via Microsoft Store hösten 2018. Undertecknad recenserade för denna publikations räkning och delade ut betyget 78 procent, tillsammans med omdömet “välbekant men mäktig och snygg arkadracer”. Och nu är spelet på väg till Steam!

Mer specifikt når Forza Horizon 4 Valves digitala butik tisdagen den 9 mars, och det kommer släppas i tre olika versioner (standard, deluxe och ultimate) varav den sistnämnda (och den sistnämnda endast) inkluderar dlc-expansionerna Fortune Island och Lego Speed Champions. Inga prislappar har offentliggjorts ännu, och vi hoppas att den ultimata utgåvan säljs till “vanligt” fullpris, då det trots allt rör sig om ett över två år gammalt spel.

Cross-play med Xbox- och Microsoft Store-versionerna av Forza Horizon 4 utlovas, vilket betyder att du fortfarande kommer behöva ett Xbox Live-konto för att spela (men ingen Xbox Live Gold-prenumeration för att spela online, tack och lov). Steam-versionen av Forza Horizon 4 är inte gratis för existerande Forza Horizon 4-kunder, och sparfilerna från Microsoft Store-versionen kan heller inte överföras till Steam-utgåvan.

Här är trailern för Steam-versionen av Forza Horizon 4.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts