Five Nights at Freddy’s: Security Breach släpps i år, kolla in trailern!

Five Nights at Freddy’s: Security Breach släpps i år, kolla in trailern!

De senaste åren har Scott Cawthons Five Nights at Freddy’s-serie hamnat lite i skymundan. Nu drar det dock ihop sig för comeback, inte bara på bioduken (Five Night’s at Freddy’s-filmen kommer dra igång inspelningarna i vår) utan även i form av ett helt nytt, ovanligt ambitiöst Five Nights at Freddy’s-spel!

Nedan ser du en trailer för det till synes rätt påkostade Five Nights at Freddy’s: Security Breach, en mysryslig förstapersonsskräckis (måhända “AAA-titeln” som Scott Cawthon pratade om redan 2018?) där man fritt kan utforska miljöerna, och inte begränsas av övervakningskameror som i de äldre spelen.

För utvecklingen står Steel Wool Studios, ett Kalifornien-baserat gäng med ett tjugotal anställda, som leds av Andrew Dayton (tidigare senior technical director för Pixar, med filmer som The Incredibles och Toy Story 3 på meritlistan). Five Nights at Freddy’s: Security Breach planeras släppas senare i år till konsoler och pc.

Här är den nya trailern för Five Nights at Freddy’s: Security Breach.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts