Fights in Tight Spaces lanseras i early access den 24 februari

Fights in Tight Spaces lanseras i early access den 24 februari

För drygt ett år sedan introducerades vi för Fights in Tight Spaces, en blandning av Superhot (estetiken), Slay the Spire (spelkortsupplägget) och John Wick Hex (de turordningsbaserade striderna). Och nu har utvecklarna Ground Shatter tagit till Twitter för att meddela att early access-lanseringen har spikats!

Således kommer Fights in Tight Spaces göras tillgängligt via Steam (och Epic Games Store, och GOG) onsdagen den 24 februari. En spelbar demoversion kallad för Fights in Tight Spaces (Prologue) rullades också ut för drygt två månader sedan, och smakprovet verkar ha gett mersmak då användaromdömet skrivs till “överväldigande positivt”, både under den senaste tiden och totalt sett. Riktigt lovande!

Här är Ground Shatters tweet om early acccess-datumet för Fights in Tight Spaces.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts