Fights in Tight Spaces har early access-lanserats

Fights in Tight Spaces har early access-lanserats

För drygt ett år sedan introducerades vi för Fights in Tight Spaces, en blandning av Superhot (estetiken), Slay the Spire (spelkortsupplägget) och John Wick Hex (de turordningsbaserade striderna). Och nu har spelet, precis som utlovat, lanserats i early acccess via Steam (och Epic Games Store, och GOG).

Fights in Tight Spaces sitter i skrivande stund på ett “väldigt positivt” samlat omdöme på Steam, där spelet kan inhandlas för 18 euro och 89 cent fram till den 3 mars (nästa veckas onsdag) då den ordinarie prislappen 21 euro träder i kraft. Utvecklarna Ground Shatter säger att early access-perioden “troligtvis” kommer vara mindre än ett år, och för tillfället finns det inga planer på att höja prislappen när spelet väl blir “klart”.

Just nu består Fights in Tight Spaces av “ett fullständigt spel med fem nivåer, som med lätthet kan erbjuda över 40 speltimmar”. Under early access-periodens gång kommer variationen utökas med fler fiender, minibossar och bossar, tillsammans med ytterligare en karaktärsklass och mängder av nya spelkort och balansjusteringar.

Här är early access-trailern för Fights in Tight Spaces.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts