Fall Guys mittsäsongsuppdatering är ute nu, kolla in trailern!

Fall Guys mittsäsongsuppdatering är ute nu, kolla in trailern!

Förra veckan skrev vi om den nya mittsäsongsuppdateringen till Mediatonics party royale-titel Fall Guys. Nu har den släppts och du kan läsa mer om alla nyheter på Steam, samt kolla in den nya trailern här nedan där bönmänniskorna utsätts för kraftfulla fläktar, rullande klot och elaka hammare. Som alltid!

Den största nyheten är den nya nivån Snowball Survival, där spelarna kastas ner i en hex-a-gone-doftande skål, tillsammans med ett gäng illvilliga snöbollar. Annat nytt inkluderar 40(!) nya nivåvariationer där “ikoniska” hinder ploppar upp på nya ställen, och fläktar orsakar oväntade flygturer. Dessutom har också ett nytt dlc-paket vid namn Sugar Plum rullats ut, som bjuder på de nya dräkterna Regal Nutcracker, Rainbow Fairy och Ballerina.

Här är trailern för mittsäsongsuppdateringen till Fall Guys.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts