Epic Games Store kommer visa upp mängder av nya spel på torsdag

Epic Games Store kommer visa upp mängder av nya spel på torsdag

Under gårdagen fick vi veta att Epic Games Store har “fler exklusiviteter planerade under de kommande två åren än vi gett ut fram tills nu”. Och nu väntar en rejäl titt på vad som komma skall; Epic Games har nämligen gått och annonserat en massiv livestreamad presentation med tillhörande rea!

The Epic Games Store Spring Showcase, som det nya jippot heter, kommer dra igång kl. 20:00 svensk tid nu på torsdag, den 11 februari, via Twitch. Vi kommer bjudas på “en titt på vissa av spelen som lanseras via Epic Games Store i år”, inklusive “nya annonseringar, gameplay och längre tittar presenterade av utvecklarna som skapar spelen vi älskar”. Rean, som går under namnet The Showcase Sale, kommer vara i hela två veckor, mellan den 11 och den 25 februari, och bjuda på erbjudanden för bland annat Cyberpunk 2077 (10 %), Star Wars: Squadrons (40 %), Snowrunner (40 %), Assassins’s Creed Valhalla (20 %) och Hades (20 %).

Här är en en tweet om The Epic Games Store Spring Showcase av Epic Games.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts