Epic Games Store har fler exklusiva spel planerade de kommande två åren än någonsin

Epic Games Store har fler exklusiva spel planerade de kommande två åren än någonsin

Många är de spel som först släppts exklusivt på Epic Games Store innan de dyker upp på andra plattformar – oftast ett år senare. På sistone har vi dock hört förvånansvärt lite om fler exklusiviteter, men Epic har tydligen många fler på gång.

I ett uttalande till våra engelsktalande kollegor meddelar Epic att de har flera hittills oannonserade exklusiva släpp planerade. Faktum är att de verkar trappa upp antalet deals med utvecklare:

– Vi har fler exklusiviteter planerade under de kommande två åren än vi gett ut fram tills nu.

Som internationella PC Gamer påpekar har bara en handfull kommande exklusiva spel utannonserats – 21 enligt deras räkning. Det inkluderar bland annat Solar Ash, Darkest Dungeon 2, och Kena: Bridge of Spirits.

Om Epic alltså talar sanning här så har de dussintals deals på gång som ännu inte är utannonserade. För referens har lite över 100 spel släppts exklusivt på Epic Games Store, varav drygt hälften senare dök upp på andra plattformar.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts