E3 2021 blir inte en fysisk spelmässa

E3 2021 blir inte en fysisk spelmässa

2020 har övergått till 2021, men det innebär inte att fjolårets otaliga problem plötsligt har gått upp i rök; tidigare den här månaden nåddes vi av uppgifter som hävdade att spelmässan E3 kommer bli digital i år igen, och nu har dessa planer bekräftats av Los Angeles stad, där mässan traditionellt brukar äga rum.

På sidan 18 i detta maffiga pdf-dokument (via Resetera) listas nämligen E3 2021 som ett “inställt live-event under 2021”, även om man fortfarande jobbar på alternativ för livesändingar från Los Angeles Convention Center samt licenser för 2022 och 2023. Detta kommer inte som en överraskning för någon, inte minst E3-arrangörerna ESA. som baserat på tidigare, ovan nämnda uppgifter planerar tre livestreamde dagar mellan den 15 och 17 juni, bestående av ett flertal två timmar långa presentationer, en “förtittskväll” och en prisceremoni.

Vi räknar med en officiell annonsering av de nya E3-planerna inom kort.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts