Dying Light firar sexårsjubileum med gratishelg på Steam

Dying Light firar sexårsjubileum med gratishelg på Steam

Dying Light 2 är försenat på obestämd tid, så ännu finns det gott om tid att spela föregångaren. Och nu har en utmärkt möjlighet presenterat sig; Dying Light firar nämligen sitt sexårsjubileum (även om bemärkelsedagen i själva verket ägde rum för en månad sedan) med en gratishelg på Steam!

Således är Dying Light gratis att provspela precis nu och fram till måndag kväll, kl. 19:00 svensk tid. Inte nog med det; om du beslutar dig för att inhandla fullversionen av Dying Light (säljs för blott 10 euro och 19 cent fram till den 8 mars, då den ordinarie prislappen 30 euro tar vid) kommer dina framsteg bibehållas.

Fram till den 3 mars kommer du också kunna delta i den första veckan av det pågående Zombie Hunt-eventet, och döda Hothead Joe för exklusiva belöningar (däribland hans enorma hammare). Veckan därpå följer Excavator Mike, ännu en specialfiende som ger dig receptet för en synnerligen potent energidryck.

Här är en trailer för Dying Lights sexårsjubileum.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts