Diablo 2: Resurrected har äntligen utannonserats

Diablo 2: Resurrected har äntligen utannonserats

Att en remake av Diablo 2 är under utveckling har det tisslats om sedan 2017. Förra maj lät det som att den rentav skulle dyka upp förra året. Så blev det inte, men nu har vi fått ett officiellt livstecken.

Diablo 2: Resurrected har äntligen blivit officiellt. Som vi trott rör det sig om en 3d-remake av det klassiska Diablo 2 som givetvis också stödjer alla moderniteter som 4K och 144Hz. Du kommer även kunna hoppa tillbaka till den gamla grafiken när som helst, vilket tyder på att spelet i sig kommer vara i princip exakt detsamma som originalet.

Vid sidan av detta har Blizzard lagt till ett par nyheter, som auto-looting, men utvecklarna är noga att påpeka att dessa är helt frivilliga. Vill du spela Diablo 2 precis som det var förr kommer du kunna göra det.

Diablo 2: Resurrected kommer att släppas någon gång under 2021. Då kommer det också stödja gemensamma sparfiler med konsolversionen som släpps samtidigt. Håll bara tummarna att det blir bättre än Warcraft 3: Reforged.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts