Det lovecraftianska detektivrollspelet Arkham Horror: Mother’s Embrace släpps i mars

Det lovecraftianska detektivrollspelet Arkham Horror: Mother’s Embrace släpps i mars

De flesta spel är enkla att få ett grepp om så fort man läst några ynka meningar om dem, så icke fallet Arkham Horror: Mothers’s Embrace; Asmodee Digitals senaste beskrivs som ett “detektivspel med turordningsbaserade strider”, inspirerat av brädspelet med samma namn. Unikt värre!

Nedan ser du en färsk, filmisk trailer, tillsammans med en några veckor gammal gameplay-trailer. Arkham Horror: Mother’s Embrace bjuder på mystiska Lovecraft-lokaler i form av Miskatonic University, träskmarkerna i Louisiana samt det titulerande Arkham Asylum (inspirerade Batman-universumets mentalsjukhus med samma namn).

Därtill får vi också tolv spelbara utredare från brädspelen (inklusive unika färdigheter) samt en ny berättelse skriven av brädspelens författare hos Fantasy Flight Games. Sist och slutligen är också dina karaktärers val och mentala hälsa av avgörande betydelse, som sig bör i alla Lovecraft-inspirerade spel värda namnet

Arkham Horror: Mother’s Embrace släpps via Steam den 23 mars. Här är de två ovan nämnda trailrarna.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts