Den ganska normala hundsimulatorn Wobbledogs har early access-debuterat

Den ganska normala hundsimulatorn Wobbledogs har early access-debuterat

I höstas bekantade vi oss med Wobbledogs, en “ganska normal hundsimulator” av den tidigare The Sims 4-programmeraren Tom Astle. Och nu har det visat sig att spelet lanserads i early access via Steam redan i torsdags, till tonerna av ett “väldigt positivt” mottagande av användarna. Vackert så!

Wobbledogs early access-period kommer enligt Tom Astle vara “omkring ett år”, men eftersom spelet redan har varit under utveckling ett bra tag så är nyckelfunktionerna och spelslingan redan på plats, även om variationen och omfattningen lämnar en del i övrigt att önska. Tom Astle försäkrar oss ändå om att “du borde kunna spela och njuta av Wobbledogs från dag ett”, vilket understryks av det finfina mottagandet.

Här är early access-trailern för Wobbledogs.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts