Deathloop visar upp sig i ny, stilig gameplay-trailer

Deathloop visar upp sig i ny, stilig gameplay-trailer

I höstas spikades lanseringsdatumet för Deathloop, Dishonored-utvecklarna Arkane Studios senaste fartfyllda fps, till den 21 maj 2021. Om drygt tre månader med andra ord, och nu, i samband med gårdagens Playstation-presentation, har vi fått en ny gameplay-trailer, som du kan kolla in här nedan.

Deathloop handlar om två rivaliserande yrkesmördare, Colt och Julianna, som försöker ta åtta mål av daga under 24 timmar på ön Blackreef. Duon finner sig dock fångande i en mystisk tidsloop, och det enda sättet att stoppa cykeln är att mörda samtliga åtta mål innan dagen börjar om igen. Colt är spelets huvudroll medan Julianna kan styras av en annan, invaderande spelare, eller av spelets AI om man föredrar att spela på egen hand.

Här är den nya gameplay-trailern för Deathloop.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts