Dark Souls: Nightfall är en hyperambitiös Dark Souls-remix

Dark Souls: Nightfall är en hyperambitiös Dark Souls-remix

Det finns gott om imponerande moddar där ute, men frågan är om Dark Souls: Nighftall inte hör till de allra mest omfattande; för utvecklingen står en lång rad kända moddare och datagrävare, däribland Daughters of Ash-skaparen Grimrukh, och du kan kolla in de första 18 spelminuterna i videon här nedan!

Som synes inleds Dark Souls: Nightfall, precis som Dark Souls, i Undead Asylum. Det står dock klart att saker och ting inte är som vi minns dem, och inom några minuter befinner vi oss i Kiln of the First Flame, där huvudrollen från det ursprungliga Dark Souls gör upp med slutbossen Gwyn, men sedan väljer det “dåliga” slutet.

Dark Souls: Nightfall är således en direkt uppföljare där man tar sig igenom originalspelets områden i omvänd ordning. Videon inkluderar en strid mot Blistering Demon, baserad på Taurus Demon, men mycket kvickare, och med nya attacker från från andra fiender. Dark Souls: Nighftall har också en “stance”-mekanik som låter dig växla mellan en aggressiv, supersnabb Bloodborne-doftande stil (återfå hälsa genom att kontra) och en mer traditionell Dark Souls-stil (hela normalt). Dark Souls: Nighftall har även, som titeln antyder, en fungerade dygnscykel.

Dark Souls: Nighftall har inget spikat lanseringsdatum. Här är den nya videon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts