Cris Tales dröjer till sommaren – ny trailer som plåster på såren

Cris Tales dröjer till sommaren – ny trailer som plåster på såren

I höstas försenades Cris Tales – det undersköna, j-doftande tidsreserollspelet av Dreams Uncorporated, Syck och Modus Games – till början av 2021. Och nu har det rest ännu lite längre fram i tiden; i den nya överblickstrailern här nedan avslöjas nämligen att lanseringen dröjer ända till sommaren.

Mer specifikt kommer Cris Tales rullas ut någon i juli via Steam (och Epic Games Store, och GOG) för 35 brittiska pund (vilket vi antar kommer översättas till 40 euro i vår ände av världen). Överblickstrailern ackompanjeras också av en matig överblicksartikel, där vi får reda på att vi kommer få spela som tidsmagikern Crisbell, och utforska fem stora städer och mängder av grottor, sammankopplade av en stor “overworld”. Ganska jrpg nog.

Här är den nya överblickstrailern för Cris Tales.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts