Chivalry 2 släpps i juni, stängt betatest ordnas i mars

Chivalry 2 släpps i juni, stängt betatest ordnas i mars

I somras försenades multiplayer-slashern Chivalry 2 från 2020 till 2021. Och nu har ett lanseringsdatum spikats; Chilvary 2 rullas ut exklusivt via Epic Games Store den 8 juni, och om du förhandsbokar nu garanteras du åtkomst till det stängda betatestet, som kommer äga rum mellan den 26 och den 29 mars.

Nedan kan du också kolla in en ny trailer för Chivalry 2, som hade premiär under gårdagens Epic Games Spring Showcase. Vi bjuds på mängder av brutala sekvenser med enorma närstridsvapen, och utvecklarna Torn Banner Studios avslöjar också att betatestet kommer stöda cross-play med konsolversionerna av Chilvary 2, vilket vi antar även kommer följa med till fullversionen för att säkerställa en hälsosam spelarbas.

Om du inte vill förhandsboka spelet (man ska inte förhandsboka spel) så kan du även anmäla ditt intresse för betatestet (och de pågående alfatesterna) här, även om du inte garanteras tillträde på det här sättet.

Här är den nya trailern för Chivalry 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts