CD Projekt Red försenar nästa Cyberpunk 2077-uppdatering

CD Projekt Red försenar nästa Cyberpunk 2077-uppdatering

För två veckor sedan utsattes Cyberpunk 2077-utvecklarna CD Projekt Red för en cyberattack, under vilken förövarna kom över källkoder och känsliga dokument. Och det är just (främst) av denna anledning som CD Projekt Red nu har meddelat att nästa Cyberpunk 2077-uppdatering försenas lite grann.

Ursprungligen var det tänkt att version 1.2 av Cyberpunk 2077 skulle släppas i februari, men nu har releasen istället flyttats fram till “andra halvan av mars”. Utöver cyberattacken ska även uppdateringens “avsevärda omfattning” ligga bakom förseningen, då version 1.2 planeras bli den största uppdateringen hittills, inklusive otaliga kvalitetsförbättringar och -åtgärder. Mer information och ett exakt datum väntar närmare lanseringen.

Här är CD Projekt Reds tweetar om förseningen av nästa Cyberpunk 2077-uppdatering.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts