Blood Bowl 3 kommer släppas i augusti

Blood Bowl 3 kommer släppas i augusti

I somras försenades den nya fantasy-sportaren Blood Bowl 3 från någon gång under hösten 2020 till i början av 2021. Och nu har utvecklarna Cyanide Studios tagit till spelets officiella Twitter-konto för att meddela att Blood Bowl 3 kommer släppas i augusti, även om den exakta dagen fortfarande är oklar.

I samma veva har man även släppt en ny trailer i form av en reklamfilm för det fiktiva ölet Bugman’s Beer, som du kan se här nedan. Via Steam har man också presenterat de 12 lagen som kommer finnas tillgängliga vid lanseringen, närmare bestämt Black Orcs, Imperial Nobility, Chaos Chosen, Chaos Renegade, Dark Elves, Dwarfs, Elven Union, Humans, Nurgle, Old World Alliance, Orcs och sist men inte minst, Skaven.

Här är tweeten om det nya lanseringsfönstret för Blood Bowl 3, tillsammans med den nya trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts