Blizzard föreslår att du stänger av musiken om du streamar Rock N Roll Racing

Blizzard föreslår att du stänger av musiken om du streamar Rock N Roll Racing

Under Blizzconline introducerades vi för Blizzard Arcade Collection, en samling bestående av The Lost Vikings, Blackthorne samt Rock N Roll Racing. Det sistnämnda är känt för att innehålla musik av band som Deep Purple och Black Sabbath, som nu har visat sig ställa till med rejäla problem.

Som vi alla vet är det ett riskfyllt projekt att streama alltför känd musik på Twitch och Youtube, då videorna kan flaggas av skivbolag och leda till nedstängning av kanalerna. Säkerligen har Blizzard tänkt på det här och vidtagit åtgärder innan de beslutade sig för att återlansera Rock N Roll Racing? Nej, har det visat sig, då Adam Fletcher, community development lead för Diablo-serien hos Blizzard, kort och gott meddelar att Rock N Roll Racing innehåller ett sountrack som “inte har godkänts för strömmande”, och att streamare därför “vänligen bör spela med musiken avstängd” (och därmed ta död på större delen av nostalgin som nylanseringen vill väcka).

Här är Adam Fletchers tweet om Rock N Roll Racings musikaliska situation.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts