Blizzard Arcade Collection samlar tre klassiska Blizzard-spel

Blizzard Arcade Collection samlar tre klassiska Blizzard-spel

Innan Warcraft och Diablo var Blizzard redan en etablerad studio med flera kritikerrosade spel i olika genrer. Nu har en handfull av dessa fått nytt liv i Blizzard Arcade Collection.

I denna ingår tre legendariska titlar från Blizzards 90-tal. Dessa är plattformspusselspelet The Lost Vikings, actionplattformaren Blackthorne (som släpptes som Blackhawk i Sverige), samt racingspelet Rock N Roll Racing.

Alla tre av dessa har jag personligen enorm nostalgisk kärlek för. Samtliga spel kommer dessutom erbjuda extramaterial som tidigare varit exklusiva för somliga versioner – som en helt ny bana i Blackthorne – samt grafiska förbättringar och möjlighet till fler spelare i co-op.

Blizzard Arcade Collection är en del av The Celebration Collection och ingår i alla tre paketen, som också innehåller massvis med godis för andra Blizzard-spel. Om du redan köpt samlingen får du alltså Arcade Collection på köpet.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts