Bioware lägger ner försöken att återuppfinna Anthem

Bioware lägger ner försöken att återuppfinna Anthem

För två veckor sedan nåddes vi av rapporter som hävdade att framtiden för lootskjutaren Anthem skulle avgöras inom kort. Och nu har vi fått ett resultat; via den egna bloggen har Bioware nämligen bekräftat att försöken att återuppfinna Anthem avslutas, även om spelet förblir tillgängligt “som det är idag”.

Bioware säger att den rådande pandemin ledde till att studion “inte kunde åstadkomma allt man hade planerat utan att sätta otillbörlig press på utvecklingsteamen” under fjolåret, och att man därför kommer behöva “laserfokusera” sina ansträngningar på det nya Dragon Age-spelet (som utspelas i Tevinter), tillsammans med nästa Mass Effect-kapitel (som premiärvisades i slutet av fjolåret) och nya uppdateringar för det massiva onlinerollspelet Star Wars: The Old Republic. Man tackar ändå Anthem-comunityt för dess passion, kreativitet, feeback och förslag, vars vänlighet och uppmuntran var “välbehövlig” för Bioware under fjolåret.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts