Baldur’s Gate 3 kommer få “största uppdateringen hittills”, inklusive druider

Baldur’s Gate 3 kommer få “största uppdateringen hittills”, inklusive druider

I höstas lanserades Larian Studios nya rollspel Baldur’s Gate 3 i early access via Steam, där det för närvarande har ett “väldigt positivt” mottagande. Under gårdagen presenterade man “patch 4”, som kommer släppas “väldigt snart” och beskrivs som den allra största uppdateringen hittills.

Bland de största nyheterna hittar vi den spelbara druid-klassen (kolla in en separat trailer här nedan) som levereras med över 30 trollformler och förmågor, inklusive möjligheten att förvandla sig till åtta olika “former”, närmare bestämt Deep Rothé, Cat, Raven, Dire Wolf, Badger, Spider, Polar Bear och Aberrant.

Vidare kommer också “patch 4” bjuda på ett alternativ för mindre extrema tärningskast, finpolerade mellansekvenser, förbättrad multiplayer (man kommer kunna kolla in vänners förmågor och inventory, och flytta föremål fram och tillbaka), en “flyktknapp” samt möjligheten att attackera fiender via deras karaktärsporträtt.

Slutligen berättar Larian Studios också att man kommer expandera till England och Malaysia, med nya studior i Guildford och Kuala Lumpur. Sedana tidigare har man även kontor i Belgien, Irland, Ryssland och Kanada.

Här är den nya druid-trailern tillsammans med gårdagens, arkiverade Baldur’s Gate 3-presentation.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts