Axiom Verge 2 släpps “snart” till pc, exklusivt via Epic Games Store

Axiom Verge 2 släpps “snart” till pc, exklusivt via Epic Games Store

I december 2019 presenterades Axiom Verge 2, uppföljaren till Thomas Happs hyllade och pixliga metroidvania-äventyr från 2015. Det annonserades dock enbart för Nintendo-konsolen Switch, men nu står det klart att spelet även kommer till pc via Epic Games Store, och att det därtill släpps “snart”!

Den nya trailern, som hade premiär under gårdagens Epic Games Store Spring Showcase, levereras tillsammans med slagord som “du har ingen kontroll” och “du är inte dig själv”, samt “du tillhör oss nu”.

Via Epic Games Store-sidan får vi även reda på att spelaren får utforska en “alternativ, jordliknande värld”, där “något väntar bortom verklighetens ytterkant” på en chans att “dra in dig”. Mystiskt värre, så vi har sannolikt något mer än en regelrätt uppföljare att se fram emot, speciellt eftersom Thomas Happ beskriver spelet som “helt nytt”.

Här är den nya trailern för Axiom Verge 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts