Arkane Studios förklarar Deathloops upplägg i ny video

Arkane Studios förklarar Deathloops upplägg i ny video

För några dagar sedan kollade vi in en ny, stilig gameplay-trailer för Deathlooop, det nya actionspelet av Dishonored-utvecklarna Arkane Studios. Men hur fungerar egentligen Deathloop? I en ny, tre minuter lång video gör Dinga Bakaba, game director för Deathloop, sitt bästa för att förklara upplägget.

I Deathloop tar spelaren rollen som Colt, en yrkesmördare fångad i en tidsloop på ön Blackreef, där han måste ta åtta olika mål av daga under 24 timmar. Varje loop ger dig utökad vetskap om målen, och tillgång till nya förmågor och vapen som du kan låsa upp. Dinga Bakaba tillägger att spelet, konceptet till trots, “inte går på en timer”, och att du kan ta dig an målen i ditt eget tempo, i vilken ordning du vill, hur du vill.

De åtta målen finns utspridda över fyra distrikt, och flyttar sig under dagens fyra tidsintervaller (morgon, middag, eftermiddag, kväll). Det är lite oklart exakt vad som styr när en tidsintervall övergår till nästa, men det kommer säkert klarna i fullversionen. Slutligen jagas Colt också av en annan yrkesmördare vid namn Julianna, som kan styras antingen av spelets AI eller en annan, invaderande spelare. Om Arkane Studios lyckas sammanfoga alla dessa idéer till en överskådlig helhet så har vi sannolikt något väldigt speciellt att se fram emot!

Deathloop släpps den 21 maj. Här är den nya överblicksvideon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts