Äntligen! Nu kan Hitman 3 gratisimportera Hitman 1 och 2

Äntligen! Nu kan Hitman 3 gratisimportera Hitman 1 och 2

För en månad sedan släpptes Hitman 3 – ett utmärkt mördarspel av danska Io Interactive (recension) – exklusivt via Epic Games Store. Detta orsakade en hel del huvudbry för seriens mest lojala fans, då de tvingades betala för sig för att kunna importera Steam-versionerna av Hitman och Hitman 2.

Nu har emellertid situationen löst sig då Io Interactive har rullat ut en ny process som låter dig importera nivåerna från Hitman och Hitman 2 till Hitman 3, helt avgiftsfritt. Enligt Io Interactive utförs den i “tre enkla steg”, men man ber ändå spelarna dubbelkolla alla val eftersom de är permanenta. Io Interactive rekommenderar också att man använder en pc-baserad webbläsare, då verktyget inte har optimerats fullt ut för mobila plattformar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts