Anno 1800 blir gratis att provspela mellan torsdag och måndag

Anno 1800 blir gratis att provspela mellan torsdag och måndag

2019 släpptes Anno 1800, den senaste stadsbyggaren av Blue Byte och Ubisoft. Jocke Kilman recenserade för denna publikations räkning och delade ut betyget 78 procent, samt omdömet “en underhållande, om än idylliskt rentvättad, gestaltning av den sotiga industriella revolutionen”.

Om du inte har inhandlat Anno 1800 ännu så kommer du nu få chansen att provspela det mellan den 25 februari (torsdag) och den 1 mars (måndag) via Ubisoft Connect, där du även kan förladda spelet nu.

Därtill inleddes den tredje säsongen av Anno 1800 under gårdagen (kostar 20 euro via Ubisoft Store) inklusive tre nya dlc-paket i form av Docklands, Tourist Season och The High Life, varav det förstnämnda är ute nu.

Här är två trailrar för Docklands-dlc:t och den tredje säsongen av Anno 1800.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts