Absolver-studions Sifu släpps i höst, kolla in annonseringstrailern!

Absolver-studions Sifu släpps i höst, kolla in annonseringstrailern!

Sensommaren 2017 släpptes Absolver, ett Dark Souls-doftande kampsportsspel som undertecknad förärade betyget 70 procent i vår recension, tillsammans med slutomdömet “suveräna slagsmål i behov av ett betydligt större sammanhang”. Och kanske kommer de få kontexten de förtjänar nu?

Under gårdagens Playstation-presentation annonserades nämligen Sifu, det nya spelet av Absolver-skaparna Sloclap. Liksom Absolver fokuserar Sifu på närstrider, men till skillnad från det förstnämnda spelet verkar Sifu inte ha några pvp-element (i alla fall har Sloclap inte delgivit några ännnu), vilket lär ge större utrymme för en engagerande berättelse. I huvudrollen ser vi en ung kung-fu-studerande ute efter hämnd, men varje gång han “dör” så åldras han, vilket antyder att det inte finns utrymme för hur många misslyckanden som helst.

Sifu släpps i höst via Epic Games Store. Här är annonseringstrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts