Yakuza Remastered Collection är ute nu

Yakuza Remastered Collection är ute nu

I december bekräftade Sega och Ryu Ga Gotoku Studios att Yakuza 3, Yakuza 4 , Yakuza 5 och Yakuza 6: The Song of Life kommer släppas till pc. Och nu är det de tre förstnämnda ute (Yakuza 6 dröjer till den 25 mars) och kan inhandlas enskilt eller i form av samlingspaketet Yakuza Remastered Collection via Steam.

Var för sig kostar de tre spelen 20 euro vardera, medan de tillsammans går låss för 40 euro och 17 cent, vilket betyder att du sparar 19 euro och 80 cent om du inhandlar alla på en gång. Spelen finns även tillgängliga via Microsoft Store, och ingår i prenumerationstjänsten Xbox Game Pass for PC.

Hittills skrivs Steam-mottagandet till “väldigt positivt” för Yakuza 3 och “positivt” för Yakuza 4 och Yakuza 5, men eftersom de flesta förmodligen bara har doppat tårna i Yakuza 3 (Yakuza är en starkt stoyrdriven serie där alla delar hänger ihop) så skulle åtminstone jag inte dra några slutsatser om tekniska skillnader spelen emellan.

Här är lanseringstrailern för Yakuza Remastered Collection.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts