Wolfenstein-studion utvecklar nytt Indiana Jones-spel!

Wolfenstein-studion utvecklar nytt Indiana Jones-spel!

Under gårdagen skrev vi om Lucasfilm Games återkomst. Och nu har det visat sig att initiativet innefattar mer än nya Star Wars-spel; numera Microsoft-ägda Bethesda och de svenska Wolfenstein-utvecklarna Machinegames har nämligen annonserat att de filar på ett nytt Indiana Jones-spel!

Den första teasern hittar du här nedan, där kameran glider över ett skrivbord belägrat av böcker om antika symboler, kartor, en flygbiljett till Rom, en kompass, ett pass, en skrivmaskin, en kamera med tillhörande fotografier och slutligen även arkeologens ikoniska hatt och piska. Logotyperna för Bethesda, Machinegames och Lucasfilm Games dyker också upp här och var, vilket fastställer projektets officiella natur.

Våra internationella kollegor tillägger att det nya spelet kommer bjuda på “en fullständigt nyskriven, självständig berättelse som utspelas under karriärens höjdpunkt för den berömda äventyraren”, och att Elder Scrolls– och Fallout-chefen Todd Howard kommer agera exekutiv producent. Spelet är fortfarande både titel- och datumlöst, och vi räknar med att det kommer dröja ett bra tag innan vi får reda på mera. Vi väntar med spänning!

Här är den första teasern för Machinegames Indiana Jones-spel.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts