Wolfenstein möter Super Monkey Ball i bedårande fanspel

Wolfenstein möter Super Monkey Ball i bedårande fanspel

Det finns uppenbara crossovers inom spelvärlden (Fortnite plus vilken global mediafranchise som helst) och mindre otippade sådana; Return to Castle Monkey Ball tillhör den sistnämnda kategorin då det som titeln antyder rör sig om en blandning av fps:et Wolfenstein 3D och plattformsspelet Super Monkey Ball!

Du kan kolla in en trailer för Return to Caslte Monkey Ball här nedan, och spela det direkt i webbläsaren via Itch.io. Totalt bjuds det på åtta procedurellt genererade nivåer, där du måste plocka upp bananer och skatter för att maximera dina poäng, och besegra vakter för tidsbonusar. Och du gör förmodligen bäst i att prova Return to Castle Monkey Ball precis nu, då den här typen av projekt inte brukar bli särskilt långlivade på internet.

Här är lanseringstrailern för Return to Castle Monkey Ball.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts