Werewolf: The Apocalypse – Earthblood visar upp sig i ny gameplay-trailer

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood visar upp sig i ny gameplay-trailer

I somras försenades Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, det nya actionspelet av Styx-utvecklarna Cyanide Studio, till den 4 februari 2021 via Epic Games Store. Nästa veckas torsdag, med andra ord, och för att uppmärksamma oss om den stundande premiären har man nu gett oss en sprillans ny trailer!

Trailern i fråga visar upp spelarens tre olika former; i tur och ordning rör det sig om lupus (varg), homid (människa) och crinos (varulv), som alla bjuder på olika spelmoment. Vargen kan smyga genom ventilationstrummor, människan kan skjuta och varulven kan banka skiten ur allt som kommer i dess väg, däribland tungt beväpnade soldater, stridsrobotar och (antar vi) andra övernaturliga väsen.

Här är den nya gameplay-trailern för Werewolf: The Apocalypse – Earthblood.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts