Warcraft-filmens regissör har skrivit ett Full Throttle-manus, och du kan läsa det!

Warcraft-filmens regissör har skrivit ett Full Throttle-manus, och du kan läsa det!

2016 belägrade Warcraft: The Beginning världens biografer. Speciellt den kinesiska publiken uppskattade tilltaget, vilket gjorde Warcraft: The Beginning till den mest framgångsrika datorspelsfilmen dittills. Och nu har det visat sig att Dunan Jones, filmens regissör, närt drömmar om andra spel-till-film-adaptioner!

Av okända anledningar har nämligen Dunan Jones beslutat sig för att ladda upp ett manus han filat på när han drabbats av skrivkramp för andra projekt. Det rör sig om en långfilmsadaption av Full Throttle – det klassiska bikeräventyret av Tim Schafer och Lucasarts från 1995 – som Dunan Jones säger att han “verkligen älskade” när det begav sig. Manuset är “endast” 94 sidor långt, så det är bara att luta dig tillbaka och börja sträckläsa!

Här är Duncan Jones tweet om Full Throttle-manuset.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts