Vinnarna av Steampriserna 2020 har presenterats

Vinnarna av Steampriserna 2020 har presenterats

Under Steams vinterrea (inleddes den 22 december och avslutas imorgon tisdag, den 5 januari) har Steam-användare kunnat rösta fram årets Steampriser, indelade i tio hanterbara kategorier som presenterades i slutet av november (i samband med höstrean). Och nu har 2020 års vinnare utsetts!

Lustigt nog valdes Red Dead Redemption 2 till årets spel (släpptes via Steam den 5 december 2019, men tydligen var det giltigt ändå), i kamp med Hades, Doom Eternal, Fall Guys: Ultimate Knockout och Death Stranding. Årets VR-spel blev föga överraskande Half-Life: Alyx, medan Counter-Strike: Global Offensive (“skapat med kärlek”), Fall Guys: Ultimate Knockout (“bättre med vänner”), Death Stranding (“mest innovativa spelupplägg”), Apex Legends (“bästa spel du suger på”), Ori and the Will of the Wisps (“enastående visuell stil”), Doom Eternal (“bästa soundtrack”) och The Sims 4 (“luta dig tillbaka och njut”) också premierades. Red Dead Redemption 2 tog även hem ytterligare en kategori i form av “bästa spelberättelse”. Grattis Rockstar!

Här är vinnarna av Steampriserna 2020 i videoform.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts