Vicarious Visions har förvandlats till en support-studio för Blizzard-spel

Vicarious Visions har förvandlats till en support-studio för Blizzard-spel

Vicarious Visions är förmodligen mest kända för deras lysande remakes Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 samt Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Nu ska deras expertis med att skaka liv i gamla spel få ett nytt hem.

Activision har nämligen flyttat studion och dess 200 anställda till att bli en permanent support-studio för Blizzard. Det innebär att Vicarious Visions inte kommer att utveckla egna spel utan istället kommer arbeta exklusivt med Blizzard-produkter.

Det här kommer nog som en trist nyhet för de som ville se mer Tony Hawk-spel från studion efter deras fenomenala remake – som vi röstade fram till ett av förra årets bästa spel. Som lite plåster på såren kan vi dock meddela att ett av projekten studion jobbar på enligt Bloomberg är en remake av Diablo II.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts