Valorant får ny hjälte på onsdag, kolla in nya trailern!

Valorant får ny hjälte på onsdag, kolla in nya trailern!

League of Legends-studions hjältebaserade onlineskjutare Valorant (recension) släpptes i somras, och har sedan dess utökats med en rad nya spelbara karaktärer. Och nu är en ny bekantskap strax här, då episod 2 akt 1 drar igång på onsdag morgon, och introducerar den japanska infiltratören Yoru.

Nedan ser du en ny filmisk trailer där den blåhåriga Yoru gör entré 45 sekunder in, genom att klättra ut ur en sorts dimensionsreva. Senare frammanar han också ett energiklot, som han kan teleportera sig till vid behov för att möjliggöra listiga bakhåll. Som brukligt kommer den nya akten också åtföljas av ett nytt battle pass, som enligt PC Games N varar fram till den 1 mars och låter dig låsa upp 12 vapenskins, ett melee-skin och mycket annat.

Här är Valorants nya filmiska trailer och en tweet om om den nya episoden.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts